The Unnourished Nw - Lipsmackin' Thirstquenchin' Acetastin' Motivatin' Goodbuzzin' Cooltalkin' Highwalkin' Fastlivin' Evergivin' Coolfizzin' Ashlyn.

Så hon testar

Jag har hållt på med klättring ett tag nu kan man säga, men nu så har jag bra skor, så jag ska försöka att få igång min fru på det hela. Hon är inte riktigt så intresserad av det då hon menar sig vara lika smidig som en flodhäst på klätterväggarna, men jag har tänkt försöka övertala henne med att vi efteråt kan gå ut och äta en god lunch tillsammans. Det borde gå, för det stället som jag klättrar på ligger nära en massa bra restauranger och fik som man kan njuta av maten vid. Sen så är det bara att man cyklar hem sen, för bekvämt nog så ligger det faktiskt på cykelavstånd. Så kommer det att bli en riktigt aktiv dag för oss båda.